Info om Norwegian-kortet

Norwegian-kortet er et av landets aller mest populære kredittkort, først og fremst grunnet det gunstige bonusprogrammet som medfølger kredittkortet. I tillegg har det også gode betingelser og priser, som er tilpasset «hvermansen» og ikke kun en spesifikk brukergruppe. Spesielt med dette kredittkortet er at du kan opptjene bonuspoeng for bruk på flybilletter hos flyselskapet Norwegian når du handler med kredittkortet i butikker og nettbutikker over hele verden. Med andre ord – du kan handle deg til en gratis flyreise!

Fordeler med Norwegian-kortet

Som vi var innom innledningsvis, så er bonusprogrammet (cashback) til kredittkortet Norwegian-kortet den aller største fordelen her. Hver gang du drar kredittkortet i en fysisk forretning eller i en nettbutikk, så samler du opp CashPoints som du kan bruke på flybilletter. Du får 1% av verdien du handler for i CashPoint, og ett slik poeng tilsvarer én norsk krone. Det betyr at hvis du handler for 1000 kroner, så får du 10 CashPoints. Handler du for 100 000 kroner i løpet av ett år, så har du spart opp 1000 CashPoints. Det kan være nok til en gratis tur-/retur flyreise med Norwegian!

Utover dette så får du også opp mot 20% CashPoints hvis du bestiller flybilletter med kredittkortet. Ytterligere fordeler med Norwegian-kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, samt tilgang til eksklusive tilbud og rabatter fra Norwegians samarbeidspartnere.

Betingelser og priser

Prisene og betingelsene for Norwegian-kortet er heller ikke dårlige. Kortet har ikke noe årsavgift, og det koster ikke noe å bruke det. Unntaket er hvis du gjør uttak av kontanter i Norge – da koster det 39 kroner ekstra (gebyrfritt i utlandet). Effektiv rente ligger på 23,1 prosent, men du kan betale tilbake det du har brukt innen 45 dager for å unngå renter på bruken. Utover dette er det ingen skjulte gebyrer eller kostnader, og generelt så er Norwegian-kortet et kredittkort med få og lave gebyrer.

Hvordan søke om kredittkortet

Du søker om Norwegian-kortet på nettsidene til Bank Norwegian. Har du BankID for hånden, så får du umiddelbart svar på søknaden. Du kan søke om en kredittgrense på opp mot 100 000 kroner. Det er ingen spesielle krav til deg som søker, annet enn at du må være minst 18 år gammel (lovfestet krav), at du ikke har betalingsanmerkninger og at du er norsk statsborger eller betaler skatt til Norge. De fleste som søker om kredittkort hos Norwegian-kortet får innvilget søknaden, men kredittgrensen fastsettes etter din personlige inntekt og økonomi.